Home » Политика » Андрей Райчев: РБ са като агнетата, но скоро идват празници!

Андрей Райчев: РБ са като агнетата, но скоро идват празници!

андрей райчев
Борисов действа умно, вероятно ще остане на власт, според анализатора!

Андрей Райчев обсъди политическата ситуация в България. Той е на мнение, че в политически план, Бойко Борисов се подсигурява за поне още един мандат с центристкото си поведение. Той е толерантен към всички парламентарни сили в парламента, а това е умен ход. Доста интересен подход е и, че той даде най-натоварените министерства на Реформаторите. Те обаче са като агнетата, а скоро идва Коледа и може да пострадат!

В същото време анализаторът отправи остра критика към президента, който безрезервно подкрепя САЩ и дава отпор на Русия. Това ще му изиграе номер. Борисов не подкрепя Русия, върви със запада, но не действа против братушките. По отношение на бежанците и това, че те не искат да минават през България, Райчев е сигурен, че причината е в хората. Отнасяме се негативно от тях и те ни избягват.

Законът против корупцията на Кунева е доста контрастен на прогреса, който постигат румънците. Тези анонимни доноси, за които се говори са инструмент в ръцете на определени хора, не са от помощ, а са във вреда.

Съгласните ли сте с анализа на Андрей Райчев?

 loading...

Вашият коментар