Home » Друго от света » Ислямска държава готви атентат с ядрено оръжие!!!

Ислямска държава готви атентат с ядрено оръжие!!!

юрген тоденхофер
Доказателство, че Юрген наистина е бил там!

Немският журналист Юрген Тоденхофер твърди, че има информация за организирането на най-големия терористичен акт в света. Групировката ИДИЛ планира да отприщи ядрено цунами, твърди той. Искат да разширят влиянието си по целия свят и нямат намерение да спират. Тоденхофер е единственият, който се е внедрявал в групировката и след това е успявал да излезе жив от нея. Той бе прекарал 10 дни сред войските на ИД, и то в компанията на Джихадиста Джон – най-големият екзекутор на ИД.

Според журналиста, западните държави подценяват изключително много това, на което са способни джихадистите. Юрген е бил със своя син и са успели да направят и няколко видеоматериали, които очакваме да видим. Условията в Изтока са ужасни. Хората са принудени да спят в къщи, които вече са били удряни от бомби, да живеят в бараки, не могат да помиришат и матрак.

Според неговата информация, Ислямска държава контролира територия по-голяма от площта на Великобритания. По-лошото е, че всеки ден в групировката се включват стотици доброволци. Терористите обичат да обезглавяват пленниците си, защото така вселяват ужас и страх сред враговете си. Според журналиста, ако няма някакво обединение на запада с изтока, дори с арабите, няма как да бъде спряна Ислямска държава.

Не искам да мисля какво е преживял този човек!loading...

Вашият коментар