Home » Политика » Коя е леля Цеца, която се осмели да нахока премиера?

Коя е леля Цеца, която се осмели да нахока премиера?

Кой е човекът, осмелил се да нахока в очите премиера Бойко Борисов, отишъл официално да открие ремонтирана улица по проект в Горна Оряховица? Тя е пенсионерка – на 87 години, а на премиера сподели, че отпразнува новия асфалт по улицата си с бобена яхния и празен хладилник.Цветана Панева разбрала за височайшите гости, докато готвела 400 грама боб, взет на вересия от кварталния магазин, съобщи bTV.

„Аз политици нямам много. Само един. За него съм гласувала, за Бойко“, казва възрастната жена.

Визитата му обаче дошла в неподходящ момент – от онези, които се повтарят всеки месец – остава седмица до пенсията, а е без пари от дни.

Така решила да отиде, за да си излее мъката. „Хората са без работа, пенсиите са ниски! В безработица са. Живеят мизерно. Бъркат във варелите“, изрежда тя.

Възрастната жена не спряла да критикува. Тя призовава пенсиите да бъдат увеличени поне до 350 лева, за да могат хората да отделят за лекарства, храна, да заделят и за обувки и бельо.

Леля Цеца преживява със 156 лева на месец. И както е казал народът – „Иди у богатия да се нагледаш, а у сития да се наядеш“, поканила премиера в дома си.

„Щях да го нахраня с хляб и боб“, споделя тя.

Въпреки гнева си на изпроводяк пенсионерката не пропуснала да го погали.

„Само каза: Ти миришеш на гьозум, защото аз в момента берях гьозум и комшията ме извика. Ами че мириша – аз не мириша на парфюм, защото нямам пари за парфюми“, казва тя.

Леля Цеца не съжалява за постъпката си. Дори таи надежда, че някой някога все пак ще чуе пенсионерските вопли.
Източник:blitz.bgloading...

Вашият коментар