Home » Политика » Правосъдния министър поискал да назначи обвинен в убийство и отвличане!

Правосъдния министър поискал да назначи обвинен в убийство и отвличане!

христо иванов
Не мисля, че има оправдание за това действие!

Христо Иванов е направил едно голямо мазало в стил БХК! Както знаем, той е много близък до НПО-та, които издигнаха Джок Полфриимън за човек на годината. Преди тях обаче той е сътворил същата история. На 14 април тази година, той е назначил Галин Костов на поста частен съдебен изпълнител. Да, това име не е известно никому, но се оказва, че това лице е било подсъдимо за организиране на отвличане и убийтво на бизнесмен (Стоян Стоянов).

Въпросният Георги Костов има 3 години в следствения арест и после в затвора. С него осъдиха и Стоян Колев и Стоян Петров на по 18 години затвор. Чудно защо на втора инстанция неговата присъда отпада и делото бива върнато на първа инстанция, но при друг състав. В Бургас се говори, че Костов е доста меркантилен човек, който е готов на всичко да застане на по-тлъст пост, където да има големи парични постъпления. Въпросният е искал да стане ЧСИ и при министър Диана Ковачева, но тя отказала.

Чудно защо правосъдния министър не се е притеснил от факта, че става на въпрос за евентуален убиец. Като довод за назначаването вписва, че Костов е човек с високо обществено доверие. Какво е това обществено доверие, та той е подсъдим към датата 14 април. Може би Иванов е знаел, че неговият човек ще отърве пангара. Че е и нагъл и ходи да обяснява как хора от ВСС си кадруват близки в системата. Явно той е същия като тях. Какво още може да очакваме от хората на кормилото на властта?loading...

Вашият коментар