Home » Друго от света » Русия е готова да започне война и с терористите в Ирак!

Русия е готова да започне война и с терористите в Ирак!

ид в ирак
И Ирак има сериозни проблеми с Ислямска държава!

Появи се информация във вестник „Независимая газета„, че след ефективните резултати от атаките срещу ИД в Сирия, Русия може да се опита да нападне и терористите в Ирак. Част от джихадистите вече напускат позициите си и търсят бягство, колкото и коалицията на САЩ да отрича това нещо. Има слухове, че съюзниците са толкова изплашени от ефекта на руските атаки, че ще оборудват опозицията в Сирия с оръжия, които да свалят самолетите на Путин. Това обаче ни се струва малко прекалено.

Министерството на отбраната в Русия е много уверено в действията си. Планира се правенето на все повече и повече удари по терористите. Ислямска държава и другите радикални терористични групи трябва да бъдат изчистени, заканват се руснаците. В момента се правят атаки почти денонощно. Разузнаването не спира да набелязва нови и нови локации на терористите.

Руснаците са готови да превърнат това нещо в истинска война. Ще изсипят целия си потенциал, за да се справят един път завинаги с терористите. Ако и Ирак поискат съдействие от страна на братушките, както Сирия, те са готови да разгърнат атаките си и на тяхната територия. Световните медии предвиждат това нещо да се случи в определен момент.

Ще се сложи ли край на тумора Ислямска държава?

 loading...

Вашият коментар