Home » Друго от света » САЩ: Русия е готова да действа на 100% срещу ИДИЛ в Русия!

САЩ: Русия е готова да действа на 100% срещу ИДИЛ в Русия!

Русия атакува Ислямска Държава
Ако се наложи, ще се действа до край!

Русия вече разполага с 28 свои военни самолети в Сирия. Висши американци от военните среди потвърждават, че Русия е готова за бойни действия на място. Техниката на Русия се състои от изтребители и щурмови самолети. Разположена е западните части на Сирия, където се намира крепостта на сирийския предводител Башар Асад. Друг щатски военен представител има информация, че освен самолети, в Сирия има и хеликоптери – бойни и за транспорт. Най-вероятно Русия използва безпилотни самолети за по-леки настъпления и разузнаване, допълват от АФП!

Със сигурност техниката на Русия не е там, за да пази летището и да събира прах. Очаква се провеждането на мащабна военна операция срещу позициите на Ислямска държава в Сирия. Друга подробност за плана е, че може да се направи опит за проникване дълбоко във владенията на Ислямска държава, за да се създаде смут в редиците.

Коментира се обаче и, че Путин ще се опита да създаде широка антитерористична коалиция по време на Общото събрание на ООН. До тогава надали ще има мащабни битки срещу Ислямска държава. За Путин ще е много полезно да затвърди дипломатическите си и политическите си позиции. Ясно е обаче, че той има готовност за военни действия.

Вижда ли се края на ужаса Ислямска държава?

 loading...

Вашият коментар