Home » Клюки » Шок! Емануела и Христо не се сдържаха и го направиха в тоалетната? (СНИМКИ)

Шок! Емануела и Христо не се сдържаха и го направиха в тоалетната? (СНИМКИ)

Емануела съсипа ореола на Христо, който дни наред твърдя, че не пие и не иска да се докосва до жена. Певицата го хързулна полека и го вкара в двубой по надпиване на текила.Двамата изпиха толкова чаши от огнената напитка, колкото дори и Биг Брадър не можа да преброи. Десетки пъти двамата си казаха наздраве и вдигнаха чашите на екс. Така събраха очите не само на съквартирантите, но и на зрителите.

Постепенно задръжките на артиста започнаха да падат и той все по-трудно устояваше на ласките на изкусителната Емануела. И докато двамата се натискаха и танцуваха, другите се чудеха докъде ще стигне целият този флирт.Накрая пияният Христо влезе в тоалетната, за да повръща. Емануела обаче започна да му тропа на вратата.

Малко по-късно в тоалетната влезе и Ирина, която обаче завари затворената врата. А отвътре се чуваше сладострастното пъшкане на Емануела.

Имате ли нужда от нещо, попита Ирина. Нееее, изпъшка изкусителната певица.

Той се оказа статист във виедоклип на чалга певица. Да паднат дрехи и запръжки., заяви Евгени Минчев.

Тя го развенча. Сега е глупак, хем не знае да пие, хем се хвана. Цялата държава е пълна с такива глупаци. Не знаят къде си слагат пишките, изригна Жени Калканджиева.

Източник: blitz.bgloading...