Home » Клюки » СКАНДАЛ! Глория от „ВИП Брадър“ си показа в*братора! (СНИМКИ)

СКАНДАЛ! Глория от „ВИП Брадър“ си показа в*братора! (СНИМКИ)

С шокиращи кадри e пълен личният профил в социалната мрежа на набедената за световен модел Глория Петкова. Никому неизвестната до преди влизането си във „ВИП Брадър“ манекенка може да разтърси и най-освободения от предразсъдъци и липса на морал с кадрите, с които по всяка вероятност се гордее, щом ги е споделила с последователите си в социалната мрежа.

Моделката с анорексична визия не блести с нищо в Къщата. Единственото, което впечатлява е неизменната цигара в едната ръка и чашата с алкохол в другата. Явно страстта й към забранените вещества граничи със зависимост. На всички снимки марихуаната е издигната в култ. Пакетчета с трева, цигари с трева. Дори на един от кадрите сутиенът й изобразява листа от марихуана. Тези снимки са по-леката част от цялата галерия. На следващо фото моделката си играе със златен вибратор. Връх на цинизма е надписът „Секс с животни“. Под него Глория коментира: „В автобуса… доста ми е познато отнякъде“, пише „Хотарена“.

„Дали Глория е правила секс с животни?.ВЪЗМУТИТЕЛНО!!! Това ли са ВИП-персоните в нашата държава? Няма ли талантливи млади хора, които имат някакви заслуги и са постигнали нещо в живота си с талант и труд, че ни показват от екрана само отрепки“, възмущават се зрители на шоуто.

Източник: pik.bg



loading...